Paragraphs
Tekst

De wereld om ons heen verandert snel

Organisaties, klein en groot, hebben te maken met de noodzaak tot bezinning en verandering. In deze hectische tijd van veranderingen wordt er steeds meer van je gevraagd en de kans dat je van jezelf en je talenten afraakt wordt steeds groter. Verandering vraagt veranderend gedrag van je.
 

Afbeelding
Tekst

Hard werken voor iets waar je geen lol meer in hebt leidt tot stress.

Het raakt me dan ook hoeveel talentvolle ambitieuze mensen al dan niet in een leidinggevende rol geen (werk)plezier (meer) ervaren in hun rol/ of werk. Hard werken voor iets waar je geen lol meer in hebt leidt tot stress. En dan gaat – het werk dat je zo graag wilde – steeds meer voelen als ‘moeten’. Het veranderend gedrag doet iets met je. Je probeert alle ballen in de lucht te houden en je hebt steeds meer het gevoel dat je het ‘vol moet houden’. Het kost je ‘bakken’ energie en zo wil en kun je niet door, want dan ga je over je grenzen en raak je uitgeput.

 

Afbeelding
Text

Op zoek naar wie je echt bent

Daarom ga ik met jou op zoek naar wie je echt bent, naar je waarden, persoonlijkheid en je unieke talent.
Je wilt toch zeker ook jezelf in elke situatie kunnen managen. Dus …

Ontwikkel jouw leiderschap vanuit je persoonlijkheid en talent! - van TALENT naar COMPETENT

Tekst

Je kunt zoveel meer bereiken

We gaan werken aan je leiderschap op een manier waarbij je écht naar jezelf gaat kijken. Je open gaat stellen voor wat je vanuit je persoonlijkheid en talent wilt betekenen in je werk/rol. Pas als jij in contact bent met jezelf dan gaat de energie stromen. En dan kun je zoveel meer bereiken.

Deze werkwijze combineer ik met praktische methodieken waarbij je ook concreet gaat werken aan tastbare resultaten. Zo werken we aan een stevig fundament voor jouw leiderschap en het vergroten van je carrièreperspectief.

Afbeelding