Paragraphs
Tekst

Samen werken aan Resultaat

LEIDERSCHAP is mensen laten worden wie ze zijn

Wil jij ook

  • Autonomie en eigenaarschap van jouw medewerkers versterken?
  • Meer betrokkenheid en pro-actief gedrag van jouw medewerkers?
  • Een beter functionerende organisatie ?
  • Zicht hebben op de talenten en drijfveren binnen jouw team?
Afbeelding
Tekst

Verbeter jouw professionele organisatie

Coaching bij Anita Pansters Training & Coaching heeft als doel om het functioneren van jouw professionele organisatie te verbeteren. Dit doen we door samen met het team op zoek te gaan naar de missie en visie van jouw organisatie. Helder hebben hoe jullie organisatie/bedrijf er over 4 jaar uit zal moeten zien.

Welke doelen streven jullie na? Hoe neem ik mijn team hierin mee? Welk gedrag vraagt dit van iedere individuele medewerker en het team in zijn geheel? Waar liggen de kwaliteiten en valkuilen binnen het team? Hoe kunnen we samenwerkend leren? Hoe stuur ik op eigenaarschap?

 

Afbeelding
Text

“Alleen als je weet wat er leeft binnen je team, kun je de toekomst van jouw organisatie vormgeven”

Tekst

Goed leiderschap haalt het beste uit mensen en hun omgeving!

Organisaties en mensen hebben leidende denkpatronen en gewoontes. Deze denkpatronen komen voort uit drijfveren. Drijfveren voorspellen in hoge mate hoe iemand zich gedraagt en hoe jouw team en organisatie functioneren. Inzicht in de talenten en drijfveren van de mensen in jouw team biedt nieuwe invalshoeken met als gevolg een grotere effectiviteit en meer energie om zaken efficiënt aan te pakken en resultaten te behalen. Goed leiderschap haalt het beste uit mensen en hun omgeving!

Afbeelding
Text

“ Ik geloof in de kracht van de mensen. Ik waardeer het als ze creatief zijn en meedenken”