Paragraphs
Tekst

Geboren en getogen daar waar ’t lied des leeuweriks klinkt

Als regisseur van mijn eigen leven was groei en ontwikkeling steeds mijn drive. Het leven leerde mij stilstaan, bewuster kijken, denken en doen. Mijn eigen bewustzijn vergroten door mijn hart en mijn hoofd te laten spreken.  Een hele verrijking, die mijn leven nog meer kleur geeft. Dit gun ik iedereen.

Mijn ervaring als coach aangaande innovatie en verander-processen combineer ik met ruime kennis van wat verandering doet met mens en organisatie. Mijn expertise op het gebied van verandermanagement is gericht op persoonlijkheid, competenties, talenten en gedrag. In mijn loopbaan binnen onderwijs heb ik ruime ervaring opgedaan als leraar, intern begeleider, beleidsadviseur, onderwijsadviseur/-coach en directeur.

Afbeelding
Tekst

Mijn ervaring en passie liggen in het onderwijs en de mens.

Mijn nieuwsgierigheid is gericht op de mens achter de (onderwijs)professional. Persoonlijke groei van de mens (persoonlijk leiderschap en autonomie) bewerkstelligen en deze verbinden met het goed functioneren en presteren in de werkomgeving dat is mijn grote kwaliteit. Mijn achtergrond is mijn brede ervaring en opleiding op het gebied van talentmanagement, leiderschap en communicatie.

Vanuit mijn passie, bevlogenheid en mensgerichtheid help ik jou in jouw groei en ontwikkeling. Vanuit vertrouwen en respect begeleid ik jou in de zoektocht naar jouw waarden, drijfveren, persoonlijkheid en talenten, kortom naar jezelf. Alleen JIJ kunt als jouw eigen reisleider op een gezonde manier het beste uit jezelf en uit de ander halen.

Wil je meer over mij weten, neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende ontmoeting.

Afbeelding